Pedagogisk Psykologi | Om oss
18859
page,page-id-18859,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Rova & Sjögren Psykologi AB är ett kunskapsföretag som drivs av psykologer. Vi arbetar med handledning, utbildning och utveckling med en förkärlek för tidiga insatser och låg-affektivt bemötande. Vi vill med vår psykologiska kompetens bidra till konkreta resultat i olika  verksamheter.

team_image
Leg. Psykolog

Anton Sjögren

Anton Sjögren är leg. psykolog som specialiserar sig på barn- och ungdomsfrågor. Anton har till nyligen arbetat för Rädda Barnen där han varvat kliniskt arbete med uppdrag som föreläsare och utbildare. Han har dessförinnan jobbat som psykolog i skolan och inom barn- och ungdoms-psykiatrin. Idag är Anton Sjögren verksam som handledare och utbildare med fokus på bemötandefrågor.

team_image
Leg. Psykolog

Erik Rova

Erik har goda erfarenheter från både primärvård och elevhälsa.

- Jag gillar när det händer grejer och jobbar gärna i projekt.
I nuläget håller Erik på att avsluta det uppskattade projektet Levla Lärmiljön inom Umeå kommuns för- och grundskola. Tidigare har Erik jobbat med organisationsutveckling på ungdomsmottagning och hjälpt till att ta fram ett kvalitetssäkringssystem inom vuxenpsykiatrin. Erik trivs i skolan just därför att det finns så stora möjligheter där.
- Det är viktigt att verkligen bidra till att det händer konkreta saker i ett barns lärmiljö.

team_image
Leg. Psykolog

Lisa Rova

Lisa är legitimerad psykolog, ST-psykolog med inriktning mot Barn- & Ungdomspsykologi. Hon har goda erfarenheter från BUP i Norrbotten och elevhälsan i Västerbotten. Lisa är en skicklig utredare och duktig i mötet med ungdomar och familjer. Hon vill bidra till att det händer konkreta saker både i lärmiljön och närmiljön.