Pedagogisk Psykologi | Podcast
23089
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23089,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Pedagogisk Psykologi podcast

Pedagogisk Psykologi är en podcast för personal inom skola och elevhälsa. Vi intervjuar personer med erfarenhet och kompetens inom områden så som ledarskap i klassrummet, extra anpassningar och särskilt stöd, kooperativt lärande och lågaffektivt bemötande. Podcasten produceras och ges ut av Rova Sjögren Psykologi AB i Umeå.

I de första fyra avsnitten kommer vi att intervjua föreläsarna som kommer till vår utbildningsdag, Pedagogisk Ledarskap, som äger rum 30 okt 2019.

Prenumerera och betygsätt

Du kan lyssna på podcasten varhelst du föredrar. Vi finns på Apple Podcats (iTunes), Spotify med mera. Prenumerera, recensera och betygsätt gärna podcasten. Varje prenumeration och recension hjälper oss nå fler lyssnare. Så vi uppskattar det verkligen.

Pedagogisk Psykologi i Apple Podcats
Lyssna på Pedagogisk Psykologi på Spotify

Avsnitt 1

Avsnitt 2

Nya avsnitt läggs till allt eftersom. Prenumerera på podden idag, så missar du ingenting. Dela gärna på sociala medier, med vänner och kollegor. Tack så mycket!