Pedagogisk Psykologi | Kooperativt lärande och pedagogiskt ledarskap | Pedagogisk Psykologi podcast
I den här podcastintervjun med Niclas Fohlin och Jennie Wilson pratar vi om pedagogiskt ledarskap, kooperativt lärande, vikten av samarbete och nyfikenhet. Prenumerera gärna på podcasten Pedagogisk Psykologi!
niclas fohlin,jennie wilson,kooperativt,lärande,pedagogiskt,ledarskap,klassrummet,skola,undervisning,rova,sjögren,pedagogisk,psykologi
23085
post-template-default,single,single-post,postid-23085,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Podcastpremiär – Pedagogisk Psykologi

Vi har startat en podcast!

Pedagogisk Psykologi heter den. Sök gärna efter den där poddar finns och prenumerera – på Apple Podcats (iTunes), Spotify med mera.

I de första fyra avsnitten kommer vi att intervjua föreläsarna som kommer till vår utbildningsdag, Pedagogisk Ledarskap, som äger rum 30 okt 2019.

Först ut är ett samtal med Niclas Fohlin och Jennie Wilson. Niclas är lärare, speciallärare och specialpedagog och Jennie är legitimerad grundskollärare. Tillsammans har de skrivit två populära böcker om kooperativt lärande – Grundbok i kooperativt lärande (2017) och Kooperativt lärande i praktiken (2019). De har också en bra blogg och Facebookgrupp. I dagsläget jobbar de huvudsakligen med fortbildning för lärare runt om i Sverige.

I podcasten hör du också Erik Rova, Camilla Väppling och Anton Sjögren – samtliga legitimerade psykologer på Rova & Sjögren Psykologi AB.

Om du gillar det du hör i podden, dela den gärna vidare med vänner, kollegor och i sociala medier! Och gå in på Apple Podcasts (iTunes), prenumerera och ge podden ett betyg och en recension. Det skulle betyda mycket för oss!

Pedagogisk Psykologi i Apple Podcats
Lyssna på Pedagogisk Psykologi på Spotify

___

Vill du prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev? Klicka här för att starta din prenumeration. Vi finns också på Facebook och Instagram.