Pedagogisk Psykologi | Vill du jobba med oss?
22034
post-template-default,single,single-post,postid-22034,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Vill du jobba med oss?

Vi växer och behöver bli fler. Är du intresserad av lågaffektivt bemötande, elevhälsa, tidiga insatser och utbildning? Rova & Sjögren Psykologi AB tillhandahåller tjänster såsom handledning, utbildning och utveckling för personal inom skola, elevhälsa och socialtjänst. Vi levererar med omsorg och vill att våra insatser är av högsta kvalitet. Nu är vi ute efter ytterligare en duktig medarbetare.

unnamed-12

INFORMATION OM LEDIG TJÄNST
Vi söker en psykolog vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara såsom skolpsykolog, andra psykologuppdrag kan eventuellt tillkomma. Du kommer att arbeta med friskolor, kommuner och i spännande projekt. Du kommer att vara en viktig del i elevhälsoarbete med fokus på kvalitet, hälsofrämjande och förebyggande arbete. 

Vi samarbetar med kunder på olika platser i Norrland så räkna därför med att två till tre dagar kommer att vara på annan ort medan övrig tid är förlagd till Umeå med närområde.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av skolpsykologuppgifter. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal samt genomför kartläggningar, observationer och utredningar. Vi ser gärna att du har både driv och egna idéer. Du kan jobba självständigt men också be om hjälp när du behöver. Vi har roligt när vi jobbar och hjälper varandra.

Du har en god förmåga att samarbeta, är flexibel och nyfiken. Du har en god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Erfarenhet av lågaffektivt bemötande, handledning, elevhälsa och utbildningsarbete är meriterande.

Vi söker i första hand en legitimerad psykolog. Vi ser kompetensutveckling som en viktig del av den professionella utvecklingen och vill verka för att du får möjlighet att hitta en kompetensutvecklingsplan som passar dig, inom eller utanför specialistordningen.

Om du har frågor eller funderingar ring gärna Anton Sjögren på 073-0301337, eller Erik Rova på 070-2363200. Du kan också mejla oss på info@pedagogiskpsykologi.se eller info@rovasjogren.se

Se också annons på platsbanken:

http://www.arbetsformedlingen.se/ledigajobb?id=2954619